Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول برگزاری مسابقات فوتبال استان خوزستان گفت: مدیرعامل باشگاه فولاد در کنفرانس بعد از مسابقه و بیانیه ای اعلام کرد که با توجه به اینکه ابعاد زمین، ابعاد استاندارد ایران است و ما می خواهیم در آسیا بازی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پورافشار، مسئول برگزاری مسابقات فوتبال کشوری در استان خوزستان، در ارتباط با ماجرای تغییر اندازه زمین مسابقه در روز بازی دو تیم فولاد و پیکان اظهار داشت: ما به عنوان هیأت فوتبال در مسابقات لیگ کشوری، مجری دستورات فدراسیون هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانیکه شمس، نماینده فدراسیون وارد ورزشگاه شد، طبق روال همراه با داوران شرایط ورزشگاه را برای آغاز مسابقه مورد بررسی قرار داد و در نهایت متوجه شد که ابعاد زمین از قسمت عرض اضافه شده است. بلافاصله با فدراسیون و سازمان لیگ هماهنگی هایی صورت گرفت. شمس آیین نامه سازمان لیگ را استعلام کرد و پس از اندازه گیری مشخص شد که زمین از استاندارد خارج شده است. 

وی در پاسخ به این پرسش که مسئول مستقیم این اتفاق چه کسی بوده است، بیان کرد: ناهماهنگی به وجود آمده بود. تصورات دوستان این بود که ابعاد قانونی داوری فوتبال را می توانند اضافه کنند؛ زیرا آنجا یک حداقل و یک حداکثر دارد. آنها درجریان اینکه سازمان لیگ ابعادی را به صورت آیین نامه اعلام کرده، نبودند.
  پور افشار افزود: مدیرعامل باشگاه فولاد در کنفرانس بعد از مسابقه و بیانیه ای اعلام کرد که با توجه به اینکه ابعاد زمین، ابعاد استاندارد ایران است و ما می خواهیم در آسیا بازی کنیم و احتمال دارد بازیهای آسیایی با ابعاد استاندارد فیفا برگزار شود، تصمیم گرفتیم این تغییرات را ایجاد کنیم. با این وجود بهتر بود که هماهنگی صورت می گرفت.    وی در پاسخ به این سوال مجری برنامه "جام جهانی" که عرض زمین ورزشگاه فولاد آرنا چقدر افزایش پیدا کرده بود، اظهار داشت: عرض زمین از هر طرف تقریباً‌ بین یک و نیم تا دو متر اضافه شده بود. طبق اندازه گیری شمس ابعاد از 68 متر به 71 متر یا 72 متر رسیده بود. خوشبختانه بلافاصله ابعاد زمین به استاندارد بازگشت و رأس 17:10 سوت بازی زده شد . حتی 5 دقیقه هم با تأخیر بازی را آغاز نکردیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابعاد زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ناهماهنگی عجیب در اسپانیا: رئال دو بار جام می‌گیرد!‏
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای